lauantai 25. lokakuuta 2014

FALL BREAK

Syysloma tuli ja meni. Meijän koululla syysloma oli siis vaan ke-pe, niinku aikasemminki mainitsin. Keskiviikonna mentiin muutaman kaverin kanssa pienelle vaellukselle Turkey Mountainille, Tulsaan ja sen jälkeen sitten vielä Olive Gardeniin syömään. 





ihanat Autumn&Alexis
älkää välittäkö mun käsist, ne on vähä oudosti xd
Torstaina oikeestaan vähä löhösin kotona ja skypettelin Suomeen. Perjantaina lähettiin sit hostvanhempien kanssa illalla ajamaan kohti Bransonia, Missouria, joka on siis naapuriosavaltio. Matka kesti joku semmosen 2 ja puol tuntii...suunnilleen. Oltii sit perillä hotellilla/motellilla jossain 9pm  maissa ja mentii melkee suoraa nukkumaan, koska seuraavan aamuna piti herätä jo 7am. Eli heti launtaina "aamupalan" eli yhen donitsin jälkeen lähettiin Silver Dollar Cityyn, joka on siis sellanen karnevaali/huvipuisto. Ihmisiä siellä kyllä riitti ja koko kaupungissa yleensä, koska sekä Oklahomalla, Missourilla ja Arkansasilla oli syyslomat samaan aikaan. Noh käytiin kuiteski monissa laitteissa ja kateltiin kojuja yms. Siellä oli käynnissä Cowboy&Harvest festivaali, joten kaikkea siihen liittyvää löyty kyllä aivan suunnattomasti. Me mennään ilmeisesti Bransoniin vielä ennen joulua ja ehkä keväällä,  joten pääsen ilmeisesti sillon uudestaan tonne huvipuistoon. Lähettii sitte tuolta pois 4pm aikaan ja lähettiin 6 maissa Tanger-outletteihin, josta löyty mm. American Eagle,  Nike Factory Store, Disney Store, Bath&Body works ja paaaljon muuta! Löysin ittelleni ihanat uudet Nike free+ 5.0 vaan $60 eli joku 47 eurolla! 









hostmom <3

Sunnuntai aamuna mentii vielä käymään Titanic-museolla, jossa on siis kaikkii valokuvia, aitoja esineitä ja yms. Titanicilta. Mulle toi oli iha sika kiva kokemus, koska oon ite iha hullu Titanic-fani, ja mun oli viel pakko kattoo se leffaki samana iltana.....ja innostuin myös vähä liikaa lahjakaupassa, mukaan tui muun muassa avaimenperää, mukia, säästöpossu xd ois tullu varmaa enemmänki mut pystyin hillitsee itteni, koska ei ollu mikää kauheen halpa kauppa. Melkee suoraan sen jälkee lähettiin ajaa kotiin päin, mutta Arkansasin kautta :D eli käytii moikkaamas hostisän sukulaisia. Käytii meksikolaisessa syömässä(josta on tullu ehkä mun lemppariruokaa täällä heti barbecuen jälkeen) ja suunnattiin pienen kyläilyn jälkeen kohti Oklahomaa. Pääsin kahden päivän sisällä kahteen uuteen osavaltioon. Tällä hetkellä oon käyny: New York, New Jersey, Oklahoma, Texas(välilasku), Arkansas&Missouri. Saati myös eilen koulusta 9 viikon numerot/arvosanat. Mulla löyty 3 A ja 3 B. Eli koulu sujuu kyllä kohtuullisesti. Palaillaan seuraavan kerran luultavasti Halloweenin parissa, joka on jo alle viikon päästä! Ja vielä vähän kuvia meijän talosta joka on nyt sit koristeltu Halloweenia varten.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti