tiistai 15. heinäkuuta 2014

SAMOS

Tulin eilen takas Suomeen oltuani viikon Samoksella, Kreikassa. Samos on yksi Kreikan saarista ja sijatsee ihan Turkin rajalla. Sinne lentää noin 3 ja puol tuntia. Me asuttiin viiden tähden hotellissa, jossa olikin puitteet kohdillaan. Hotellissa oli kaks osaa: päärakennus, jonka vieressä oli uima-allasalue, allasbaari ja suurin osa huoneista. Toinen osa oli niin sanottu village eli kylä. Se oli rakennettu kreikkalaisen kylän tapaan ja kaikki asunnot oi bungaloweja. Meijän bungalow sijaitsi aivan rannalla, jonka takia myös kaikki tavarat kannettiin ovelle asti. Hotellin nimi oli siis Doryssa Seaside Resort. Rannalle käveli vain noin minuutissa. Rannalle pysty myös tilaamaan juomia ja ruokaa allasbaarista nappia painamalla!! Ei siis ois tarvinnu liikkua yhtikäs mihinkään jos ei ois halunnu. Ja lämpöä oli joka päivä 30-35 astetta eli kylmä ei päässyt tulemaan.






Hotellin ranta

Näkymä meijän terassilta

Viime torstaina kun vietin mun 17-vuotis synttäreitä, niin hotellissa järjestettiin kreikkalainen ilta, jossa oli kreikkalaista ruokaa, musiikkia ja tanssia. Vähän erilaiset synttärit siis kun edellisinä vuosina.




























Lauantaina lähettiin semmosella paatilla kiertämään Samosta. Pysähdyttiin ensimmäisenä 
Samiopoula nimisellä saarella, jossa oli iha jäätävän ihana uimaranta! Valkosta hiekkaa ja kirkkaan sinistä vettä. Oltii siellä noin tunti ja lähettiin yksityiselle uimarannalle, jossa myös nautittiin kapteenin valmistama lounas. Sieltä sitten noin 3 tunnin jälkeen takasinpäin Pythagorionin satamaan, joka siis sijaitsi hyvin lähellä meijän hotellia.
Suosittelen kaikille tota hotellia ja Samosta yleensäkin. Tosi kaunis ja ihana paikka. Ja uskomattoman hyvä palvelu ja ruoka. Nomutta nyt! Kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa.


Yksityisranta





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti